FOTOGRAF & GUIDE TILL ERT PERSONLIGA BRÖLLOP

VARFÖR HA ETT PERSONLIGT BRÖLLOP?

Att planera ett traditionellt bröllop kan vara en riktigt stressig upplevelse. Ni har massvis med olika val att göra och ni kommer alltid ha någon som vill dela med sig av sin åsikt. Kanske måste ni bjuda in folk ni faktiskt inte vill ha där eller spendera er dag på en plats ni egentligen inte tycker om. Eller ni kanske helt enkelt skiter i färgen på tallrikarna eller hur många blomsterdekorationer ni behöver ha till borden? Kanske är ni lite mer privata av er och känner er obekväma att stå i rampljuset och har svårt att slappna av bland andra människor?

OM NI INTE BEHÖVDE BRY ER OM NÅGON ANNANS ÅSIKTER - VAD SKULLE NI VILJA GÖRA?

Nej, snarare…vad skulle ni ÄLSKA att göra?

Ett personligt bröllop (elopement) hjälper er att ta ett steg tillbaka och verkligen fundera på VAD ni vill göra på er bröllopsdag och flyttar fokuset tillbaka till det som verkligen spelar någon roll – er kärlek!

HAR NI INTE ALLTID DRÖMT OM EN BRÖLLOPSDAG SOM ÄR...

FRI FRÅN STRESS

Känner du hur det knyter sig i bröstet bara du tänker på att behöva välja mellan guld- eller silverbestick, om tårtan ska dekoreras med blå eller lila blommor eller om du verkligen måste bjuda in din femte syssling på din pappas sida? Eller att få åsikter från gäster du knappt känner – som är övertygade om att de vet vad som passar bäst på din bröllopsdag!

Er bröllopsdag behöver inte handla om dessa sakerna! Er bröllopsdag kan handla om så mycket mer…den kan handla om er kärlek!

Couple cuddling in the sunset out on the cliffs outside Smögen in Bohuslän, Sweden, she is wearing a heath crown and bouquet and he is kissing her shoulder lovingly

FYLLD MED KÄRLEK

Bara du och kärleken i ditt liv, sida vid sida medan solen klättrar över bergen. Det enda du hör är din älskades andetag, kanske en fågel i fjärran. Den mjuka morgonbrisen får trädtopparna att röra sig mjukt. Ni håller varandras händer och känner värmen från varandras kroppar. Vad säger ni till varandra?

När och vart känner du dig mest älskad?

ETT FANTASTISKT ÄVENTYR

Både du och din partner älskar att vara utomhus. Att titta på solnedången från toppen på ett berg och att höra havet skrika åt er på en blåsig dag. Ni älskar att upptäcka nya platser tillsammans. En ledig dag spenderas helst utomhus. Oavsett om ni älskar att vandra, fiska, simma, rida på hästar eller att titta på stjärnhimlen…

Livet är ett enda stort äventyr för er – varför skulle inte er bröllopsdag också vara det?

KAN NI KÄNNA DET?

OK, jag ska göra en chansning och gissa att ni hamnade här hos mig för att ni känner att ett vanligt, traditionellt, bröllop helt enkelt inte är något för er. Jag är här för att berätta för er att det är helt OK att känna så – för det gör jag också!

Jag gissar också att ni är ett par som värdesätter upplevelser över fysiska saker och har lite svårt för att göra saker för att “det är tradition” eller för att “det ska göras på ett visst sätt”. Ni är på rätt ställe!

Kan vi inte tillsammans skapa en bröllopsdag som ni kan se tillbaka på med ett stort leende på läpparna och ett bultande hjärta – för resten av era liv!

För oss var det inte självklart att anlita en fotograf till bröllopet. Vi hade en relativt liten budget och två duktiga hobbyfotografer i familjen som gärna ville ställa upp. Men när jag snubblade över Marias Instagramkonto blev jag förtrollad av hennes varma och glädjefyllda bilder. Hon lyckades förmedla något mer i mina ögon, än alla de andra fotograferna på Instagram jag hade kikat på. Så vi bokade ett möte via Skype, och efter några minuters prat var min man lika inne på att anlita fotograf som jag. Man kände direkt vid mötet att Maria var rätt person för jobbet, att vi kunde lita på henne att leverera det vi ville ha, fast vi kanske inte riktigt ens visste vad det var själva.

Som ni förstår blev vi inte besvikna. Förutom att Maria visade sig vara en trevlig, positiv och allmänt härlig person (även gästerna kom och påpekade detta) så fick vi MAGISKA bilder! När vi tittade igenom dem för första gången var det som att kastas tillbaka till bröllopsdagen. Allt var så fint! Maria lyckades fånga känslor och händelser på ett naturligt och okonstlat sätt.

Det visade sig dessutom vara just så att vi inte hade vetat helt vad vi ville ha innan, vi trodde nämligen att porträtten skulle vara viktigast av allt. Men när vi tittade på alla bilder var vi båda överens om (trots fantastiska porträtt) att det var fotona på allt runtomkring; gästerna, interaktionen, känslorna, miljön och så vidare, som gjorde att vi återupplevde vår stora dag i den utsträckning vi gjorde. Dessa viktiga bilder känns spontana men är tagna med uppenbar känsla. Detta hade vi gått miste om utan Maria, varför vi båda är så otroligt nöjda med att ha anlitat just henne som vår bröllopsfotograf!

PERNILLA & PONTUS

GREBBESTAD, BOHUSLÄN

HEJ!
DET ÄR JAG SOM ÄR MARIA.

Jag försöker att inte ta livet på alldeles för stort allvar och tar varje tillfälle jag får till skratt och upplevelser! Mitt hår är alltid lite busigt och min sambo älskar att kittla mig tills jag skriker! Vi åker ofta ut och fiskar tillsammans och han älskar att skratta åt mig när jag får panik över den stora fisken som försöker äta upp mig… Mina två största laster i livet är popcorn och kakor. Och kanske katter. Och att läsa. Definitivt att läsa!

ROLIGA FAKTA OM MIG:

– FÖDD 1989
– VÄNSTERHÄNT
– NÖRD (FANTASY & DATORSPEL…)
– HATAR PIZZA
– METAL-ÄLSKARE
– KANDIDATEXAMEN INOM DJUROMVÅRDNAD
– JAG ÄR EN INTROVERT PERSON
– JAG ÄLSKAR POPCORN!
– JAG ÄR EN SÅN DÄR PERSON SOM BARA LÅTER KLÄDERNA LIGGA DÄR JAG TAGIT AV DEM…
– FÖRSTKLASSIG SPRÅKPOLIS
– VEGETARIAN SEN JAG VAR 12
– CRAZY CAT LADY
– JAG GILLAR ATT SPARKA FOLK (I  DOJANGEN!)
– ÄLSKAR ATT LÄSA BÖCKER

VARFÖR GÖR JAG DET HÄR?

Att vara utomhus är något av det bästa jag vet! Jag vill känna vinden som sliter i mina kläder, höra vågorna som kastas mot klipporna och känna solen i mitt ansikte. När jag är utomhus i naturen känner jag mig fri. Jag kan ladda mina batterier och jag får en chans att slappna av och ta det lugnt. Jag är en vild själ med en kärlek för det vilda!

Jag har alltid varit en person som vägrat följa traditioner och istället följt mitt hjärta. Jag har träffat så många par som tvingats till en bröllopsdag som varit helt tvärtemot vad de velat ha, bara på grund av traditioner. Jag är här för att hjälpa er ta det svåra och modiga beslutet att följa era hjärtan!

Jag tycker att all kärlek är lika mycket värd och jag välkomnar glatt HBTQ+par! Allas kärlek förtjänar att kommas ihåg. Er bröllopsdag är inte mindre viktig än någon annans bröllopsdag – oavsett om ni vill spendera er på ett berg eller fiskandes i en sjö.

JAG VÄRDESÄTTER UPPLEVELSER ÖVER SAKER. jAG TROR ATT NI OCKSÅ GÖR DET!

SÅ, HUR FUNKAR DET?

VARJE ÄVENTYR STARTAR MED ETT E-MAIL
VI PLANERERAR ERT ÄVENTYRLIGA BRÖLLOP TILLSAMMANS
NI UPPLEVER VÄRLDENS GRYMMASTE ÄVENTYR *WOHOOO*
SE TILLBAKA PÅ OCH MINNS DENNA DAGEN FÖR EVIGT!

Vi är så glada att vi valde att ha Maria med oss på vår bröllopsdag, kunde inte ha drömt om bättre bilder! Allt kändes så bekvämt och enkelt med henne, vilket gjorde allt så avslappnat trots all stress och nervositet runt denna dag ☺️ Hon fångade våra fina stunder kanonbra och smälte in bland gästerna.
Vi rekommenderar Maria starkt, underbar person och fantastiskt duktig fotograf!

SABINA & RICHARD

GAMMALRUDS BRYGGA, KARLSBORG

VAD JAG ERBJUDER

INTERNATIONELLA ELOPEMENTS & SMÅ BRÖLLOP

FÖR ER SOM VILL HA ERT PERSONLIGA BRÖLLOP NÅGON ANNANSTANS I VÄRLDEN.

VAD INGÅR?

 • HELDAGSDOKUMENTATION (12H)
 • HJÄLP ATT PLANERA ERT PERSONLIGA BRÖLLOP
 • SKRÄDDARSYDDA PLATSFÖRSLAG
 • SKRÄDDARSYDD TIDSLINJE FÖR ER BRÖLLOPSDAG
 • ALLA BILDER HÖGUPPLÖSTA
 • NEDDLADDNINGSBART WEBBGALLERI
 • BILDSPEL ATT DELA MED FAMILJ & VÄNNER
 • MINA RESEKOSTNADER INGÅR
 • KONTINUERLIG KONTAKT
FRÅN
50 000 SEK

ELOPEMENTS & SMÅ BRÖLLOP INOM NORDEN

FÖR ER SOM VILL GIFTA ER I NORGE, ISLAND, DANMARK, FINLAND, ÅLAND, FÄRÖARNA ELLER GRÖNSLAND.

VAD INGÅR?

 • DOKUMENTATION FRÅN 8 TIMMAR
 • HJÄLP ATT PLANERA ERT PERSONLIGA BRÖLLOP
 • SKRÄDDARSYDDA PLATSFÖRSLAG
 • SKRÄDDARSYDD TIDSLINJE FÖR ER BRÖLLOPSDAG
 • ALLA BILDER HÖGUPPLÖSTA
 • NEDDLADDNINGSBART WEBBGALLERI
 • BILDSPEL ATT DELA MED FAMILJ & VÄNNER
 • MINA RESEKOSTNADER INGÅR
 • KONTINUERLIG KONTAKT
FRÅN
35 000 SEK

ELOPEMENTS & SMÅ BRÖLLOP I SVERIGE

FÖR ER SOM VILL GIFTA ER I SVERIGE.

VAD INGÅR?

 • DOKUMENTATION FRÅN 4 TIMMAR
 • HJÄLP ATT PLANERA ERT PERSONLIGA BRÖLLOP
 • SKRÄDDARSYDDA PLATSFÖRSLAG
 • SKRÄDDARSYDD TIDSLINJE FÖR ER BRÖLLOPSDAG
 • ALLA BILDER HÖGUPPLÖSTA
 • NEDDLADDNINGSBART WEBBGALLERI
 • BILDSPEL ATT DELA MED FAMILJ & VÄNNER
 • MINA RESEKOSTNADER INGÅR
 • KONTINUERLIG KONTAKT
FRÅN
25 000 SEK

BEHÖVER NI HJÄLP ATT PLANERA ERT PERSONLIGA BRÖLLOP?

Önskar ni att ni kunde få lite hjälp att planera ert personliga bröllop? LUGNT – JAG FINNS HÄR FÖR ER!

Jag har satt ihop en grym planeringsguide som kommer hjälpa er en bra bit på vägen. Den innehåller allt ni behöver veta och tips & trix att tänka på när ni planerar ert äventyr! Guiden är på engelska.

KONTAKTA MIG OCH LÅT OSS BÖRJA PLANERA ERT ÄVENTYR!

Det finns några saker som får mitt hjärta att slå lite fortare. Solnedgångar, varma sommarkvällar och nyfödda kattungar. För att bara nämna några. Jag får samma känsla när det plingar till i mailboxen och ett nytt äventyr inleds! Jag älskar att höra er kärlekshistoria och hjälpa er skapa ert alldeles egna äventyrliga drömbröllop.

Jag försöker alltid att återkoppla till er inom 48 timmar men ibland är jag ute och fotograferar magiska elopements eller kanske norrskenet som dansar på himlen? Nåväl, detta gör att jag ibland behöver lite längre tid på mig att svara.